Nieuws

10-4-2017

Het is alweer een tijdje geleden dat we hier voor het laatst een update gedeeld hebben! Maar dit wil niet zeggen dat er niets gebeurt ;).
Achter de schermen wordt er hard aan de promotie van Krush en Kushi gewerkt. Inmiddels krijgen we steeds meer bekendheid, worden er steeds meer bestellingen geplaatst en komen er dus ook veel tevreden klanten bij! Ons enthousiasme werkt aanstekelijk, waardoor het lijstje met verkooppunten tevens groeit. En we zijn nog steeds te volgen op Facebook :).

22-12-2016

Het was even een werkje, maar onze webshop is eindelijk live! Alles zou nu naar behoren moeten werken. Heb je een probleem met bestellen? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

19-12-2016

Sinds deze week zijn we ook op facebook te vinden! Zo kunnen we iedereen op de hoogte houden van onze nieuwtjes en entertainen met leuke weetjes :).

4-12-2016

Hierbij een goed voorbeeld van hoe je een hele toffe fiets nog toffer kan maken met een Kushi carbon wielset!

Cipollini carbon racefiets - Kushi carbon wielset 38C - Zwarte logo's | Krush Bikes & Kushi Components

25-11-2016

Zo gaaf kan je Krush MTB eruit zien. Dit is de gloednieuwe mountainbike van een heel tevreden klant die weet wat mooi is :). Volledig van carbon en met Shimano XT en Fox afgemonteerd.

Krush carbon mtb - XT groep - Fox voorvork | Krush Bikes & Kushi Components

19-11-2016

Er wordt nog hard aan de website van Krush Bikes & Kushi Components gewerkt. De webshop zal binnenkort geopend worden en onze facebook-pagina is bijna gereed.

Houd de website in de gaten, we hopen je snel in onze webshop te mogen verwelkomen!

Kushi 50C full carbon clincher wielset zwart logo | Krush Bikes & Kushi Components